Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hjälmhuvor

Behöver du skyddshjälm när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt huvudskydd för ditt jobb. Vårt sortiment av huvudskydd inkluderar både skyddshjälmar och hjälmhuvor och tillbehör som t ex hjälmfästen och hakband. Vi har huvudskydd för allt från arbete på hög höjd till industri och bygg med integrerade skyddsglasögon och hjälmar förberedda för montering av hörselkåpor. Med våra bekväma och smidiga huvudskydd kan du arbeta säkert även i tuffa miljöer. Utforska vårt breda utbud av huvudskydd online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 10 av 10

 • Hjälmhuva KASK vinter
  Hjälmhuva KASK vinter
  Vadderad hjälmhuva i mjukt skönt material som andas och släpper ut fukt samtidigt som den värmer huvudet. Kan monteras i alla Kaskhjälmar eller användas som separat huva.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmhuva Woolpower 9644
  Hjälmhuva Woolpower 9644
  Hjälmhuva i 400 g ullfrotté, designad att passa under hjälmen. Material: Merinoull 70%, polyamid 30%.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmhuva
  Hjälmhuva
  Hjälmhuva med flanellfoder eller fleecefodrer med extra mellanfoder, täcker nacke och hals, kardborreknäppning och fästen för hjälminredningen. Material: 100% bomull.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hjälmhuva Fleece
  Hjälmhuva Fleece
  Svart hjälmhuva i fleece. Material: Fleece.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmhuva stickad
  Hjälmhuva stickad
  Stickad hjälmhuva, sk skrinnarmodell. Material: 100% akryl.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmhuva Snickers 9065 Protec
  Hjälmhuva Snickers 9065 Protec
  Varm, fleece-fodrad huva utformad för att bäras under hjälmen för extra isolering och komfort vid riktigt kalla förhållanden. Kardborreband på sidorna och baksidan för enkel fastsättning på insidan av hjälmen. Tillverkad av flamskyddande tyg. Material: 49 % modakryl FR, 42 % bomull, 5 % aramid, 3 % polyamid, 1 % antistatisk, 300 g/m². Foder: 55 % modakryl, 30 % bomull, 18 % polyester, 2 % antistatisk, 370 g/m2.
  Standard:
  EN 1149-5.
  Mer info
  6 Varianter
 • Huva ljusbågestad Salisbury
  Huva ljusbågestad Salisbury
  Denna skyddshuva mot ljusbåge ger ett komplett Arc Flash skydd mot ansikte och huvud, som även skyddar andningsvägar mot het luft och smält metall. Det gula glaset i visiret är im¬fritt och ger god sikt, även i sidled. I och med att huvan inte är integrerad med hjälm är den CE märkt och klassad enligt GS-ET-29 klass 2. Huvan är tillverkad i TuffWeld® och sydd med nomextråd. Klarar en ljusbåge på 12 cal/cm2 (ATPV enligt ASTM F2178). Material: TuffWeld®.
  Mer info
  1 Variant
 • Huva ljusbågetestad
  Huva ljusbågetestad
  Denna skyddshuva mot ljusbåge ger ett komplett Arc Flash skydd mot ansikte och huvud, som även skyddar andningsvägar mot heta och farliga gaser samt smält metall. Det gula glaset i visiret är imfritt och ger god sikt, även i sidled. I och med att huvan inte är integrerad med hjälm är den CE märkt och klassad enligt GS-ET-29 klass 2. Huvan är tillverkad i indura och klarar en ljusbåge på -14 cal/cm2 (ATPV enligt ASTM F2178). Imfritt visir, 1000V godkänd. Material: Indura.
  Standard:
  GS-ET-29 klass 2
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmhuva MSA V-gard flamsäker
  Hjälmhuva MSA V-gard flamsäker
  Vattentålig och varm skyddshuva, förlängd för optimalt halsskydd. Utmärkt komfort, hög synlighet (reflex), uttag för hörselskydd. Sätts fast i MSA hjälminredningen.
  Standard:
  EN 471 reflex - EN 14116:2008 Flamsäker - EN 397 MSA hjälmar
  Mer info
  3 Varianter
 • Huva Tranemo 5578-19 Outback
  Huva Tranemo 5578-19 Outback
  Flamskyddad balaklava i vävt tyg för användning under svetshjälm. Extra skydd över axlarna, dragsko för justering av vidd runt ansiktet. Material: Graphite, 240 g/m².
  Standard:
  EN ISO 11611 Accessory
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.