Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kängor/stövlar spiktramp tåhätta

Behöver du skor med skydd när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt arbetsskor för ditt jobb. Vårt skosortiment inkluderar både arbetsskor, skyddsskor, sandaler och tillbehör som t ex skosnören och strumpor och halkskydd. Vi har arbetsskor med såväl tåhätta, spiktrampskydd och stötdämpning som värme- och vattentåliga och luftiga arbetsskor – beroende på arbetsmiljö. Med våra bekväma och slitstarka arbetsskor kan du arbeta säkert och skydda både fötter och rygg även i tuffa miljöer. Utforska vårt breda utbud av arbetsskor online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 152

 • Skyddskänga Jalas 1378 Heavy Duty
  Skyddskänga Jalas 1378 Heavy Duty
  Varm vinterfodrad skyddskänga med dragkedja, snölås, tåhätta i komposit , spiktrampskydd samt värmebeständig sula. Vibram Artic Grip sula med extremt bra grepp. Avancerat extra varmt foder. Innersula med extra isolering samt dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddskänga Graninge 2703
  Skyddskänga Graninge 2703
  Skyddskänga med tåhätta i komposit samt spiktrampsskydd i stål.
  Mer info
  9 Varianter
 • Skyddskänga Helly Hansen 78317 Magni Vinter
  Skyddskänga Helly Hansen 78317 Magni Vinter
  Helly Hansens bästa vinterkänga, utformad för att klara även de tuffaste väderlekarna. Kängan har ett BOA-stängningssystem som gör den lätt att ta på och av, och Hellytech och Primaloft håller dig torr och varm ned till -40 °C. Vibram-gummisulan är stadig.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddskänga Sievi 52825 GT Roller Hi
  Skyddskänga Sievi 52825 GT Roller Hi
  GT Roller High förenar de mest högklassiga varumärken till en överlägsen användningskomfort: GORE-TEX® garanterar maximal andningsförmåga, vattentäthet och komfort, och snörningsmekanismen Boa® stänger skorna lätt och jämnt. GT Roller High sitter utmärkt på foten och håller fötterna torra under hela arbetsdagen, oberoende av förhållandena.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddskänga Arbesko 50692
  Skyddskänga Arbesko 50692
  Skön, varmfodrad skyddskänga med H2O Blocker – en slitstark dragkedja med effektiv barriär mot snöslask. Värmeisolerande Thermolite, inläggssula med skön fleece närmast foten, reflex, suverän stötdämpning, slitskydd på tån, aluminiumtåhätta, mjukt spiktrampskydd och en slitstark, värmebeständig nitrilgummisula med mycket bra fäste. Fullnarvigt impregnerat Super8-skinn. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddsstövel Arbesko 50562
  Skyddsstövel Arbesko 50562
  Dubbelt varmfodrad – både ullfoder och Thinsulate – samt impregnerad vinterskyddsstövel med H2O Blocker mot snöslask. Modellen har även en speciellt framtagen värmeisolerande aluminiumtåhätta och skön fleece-inläggssula. Dragkedja i sidan gör stöveln lätt att ta på. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Solid Gear Delta
  Skyddskänga Solid Gear Delta
  Delta Gtx är en skyddskänga tillverkad med ny teknik och i en klassisk design. Vibram-gummiyttersula med det nyutvecklade Flex-systemet ser till att skon stödjer ditt steg från hälisättning till avstamp. Direktinsprutad mellansula i PU för komfort och stötupptagning.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Jalas 1808 Icetrack
  Skyddskänga Jalas 1808 Icetrack
  Vinterfodrad skyddskänga med dragkedja, tåhätta i aluminium, mjukt spiktrampsskydd samt värmebeständig slitsula. Avancerat foder i tre lager. Innersula med extra isolering samt dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Arbesko 438
  Skyddskänga Arbesko 438
  Smidig och tålig skyddskänga med högt skaft som skyddar ankeln. Patenterad lösning med slitstark dragkedja med bälg som hindrar snöslask att tränga in. Kängan har slitstarkt tåskydd, och nitrilgummisula som klarar både sträng kyla och 300 graders värme.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddskänga Arbesko 402
  Skyddskänga Arbesko 402
  Skön och tålig skyddskänga med slitskydd på tån och den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel 2.0 för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla. Fullnarvigt impregnerat Super8-skinn. ESD-funktion. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddskänga Helly Hansen 78264 Ferrous
  Skyddskänga Helly Hansen 78264 Ferrous
  De här snygga och vattenavvisande läderkängorna har en certifierad yttersula som skyddar mot halka. De har också med ett lätt och flexibelt spiktrampskydd kompositmaterial och tåhätta i stål. Mellansula i EVA och yttersula i gummi.
  Mer info
  9 Varianter
 • Skyddskänga Toe Guard Flash
  Skyddskänga Toe Guard Flash
  Stryktålig halvhög känga i helskinn med bred passform och kraftig tåförstärkning i PU för ökad hållbarhet. Ovandelens design minimerar sömmar på utsatta ytor. Yttersulan är tillverkad i antistatisk och oljebeständig tvåkomponents PU. Uppdaterad modell av Base Toe guard skyddskänga.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Sievi Star Roller 52761
  Skyddskänga Sievi Star Roller 52761
  Lätt att ta på och av med BOA-system istället för snörning. Fodermaterialet i skon håller dina fötter varma också under kalla förhållanden. I Sievi Star Roller finns allt du kan kräva av en modern vinterskyddssko: en metallfri tåhätta och ett spiktrampskydd av plåt tillsammans med ett tjockt foder gör att skorna är varma och kylan stannar på utsidan. Reflexer ökar din säkerhet och säkerställer att du syns i mörker. Den har en utanpåliggande PU-hätta som tål slitage och en stötdämpande yttersula som ger ett bra grepp.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddskänga Sievi AL Hit 6 52459
  Skyddskänga Sievi AL Hit 6 52459
  Foten skyddas av ett tåskydd av aluminium och ett spiktrampskydd av stål, medan ovandelens skinn skyddas av en elegant tåhätta. Skon passar utmärkt för varierande förhållanden, eftersom den är försedd med PU-/gummisula med bra grepp, som tål hårt slitage. Det varma fodret håller kylan ute och värmen kvar i skon.
  Mer info
  17 Varianter
 • Skyddskänga Jalas Zenit 1718 Easyroll
  Skyddskänga Jalas Zenit 1718 Easyroll
  Skyddskänga med tåhätta i aluminium, spiktrampsskydd i stål samt greppsäker slitsula. BOA-snörning. Innersula i Merinoull med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddskänga Solid Gear Phoenix
  Skyddskänga Solid Gear Phoenix
  Phoenix GTX är en teknisk skyddssko med vridstyv yttersula från Vibram som säkerställer en fotriktig ergonomi. Ovandelen är en blandning av ripstop Cordura och läder som tillsammans med GORE-TEX®-membranet säkerställer vattentäthet och bibehållen luftighet. Med det patenterade BOA systemet skapas en ny unik produkt.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Helly Hansen Chelsea Evolution 78262
  Skyddskänga Helly Hansen Chelsea Evolution 78262
  Chelsea Evolution MID kombinerar komfort med ny design. EVA-mellansulan ger dämpning, medan Hellytech-membranet håller foten torr under regniga dagar.
  Mer info
  26 Varianter
 • Skyddskänga Jalas 3318 Drylock
  Skyddskänga Jalas 3318 Drylock
  Vattentät skyddskänga med tåhätta i aluminium samt spiktrampsskydd i stål. Ovandel i narvläder med reflexer. Innersula i Merinoull med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddskänga Toe Guard Alaska
  Skyddskänga Toe Guard Alaska
  Toe Guard Alaska är en vinterfodrad skyddskänga som är rejäl och stryktålig. Kängan är utrustad med impregnerat läder, värmebeständig gummisula, ullfoder samt dragkedja. Passar främst för bygg- och entreprenadmiljöer, men fungerar även för allmänt bruk.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddsstövel Jalas King 1868
  Skyddsstövel Jalas King 1868
  • Innersula: Fx2 Pro
  • Plattform: Enduro
  Mer info
  16 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.