Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Grillar och tillbehör

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 31

 • Kolgrill Ironside m sidobord
  Kolgrill Ironside m sidobord
  Kolgrill med sidobord och skyddshuva. Praktiskt sidobord för avlastning. Kraftiga hjul vilket medför enkel flyttning av grillen. Lock med brett handtag.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddshuv Landmann Lyx S
  Skyddshuv Landmann Lyx S
  Kvalitéts skyddshuv till lite mindre gasolgrillar. Skyddshuvar formar sig efter grillen, så även om det inte ser ut på måtten att det passar kan det göra det ändå.
  Mer info
  1 Variant
 • Klotgrill Landmann Grillchef Ø 57 cm
  Klotgrill Landmann Grillchef Ø 57 cm
  Rejälare klotgrill med askuppsamlare samt helemaljerat klot. Med termometer på locket. En mycket prisvärd modell med stor grillyta. Emaljerat klot Ø57 cm. Förkromat grillgaller. Kolavskiljare. Emaljerad asksamlare. Emaljerad bottenventil.
  Mer info
  1 Variant
 • Tändblock Landmann Green Power
  Tändblock Landmann Green Power
  Tillverkade av träfiber och biologiskt nedbrytbart vax. 100% nedbrytbara råvaror. För att tända grillen, kaminen och brasan. FSC-certifierad (FSC-mix). Tillverkad i Tyskland. Uppfyller norm DIN EN 1860-3.
  Mer info
  2 Varianter
 • Minigrill Ironside
  Minigrill Ironside
  Minigrill i gul/svart. 42 cm
  Mer info
  1 Variant
 • Grillredskap Landmann
  Grillredskap Landmann
  Grillbestick, 3 delar, rostfritt. Ett basic set som innehåller en grilltång, grillgaffel samt en grillspade.
  Mer info
  1 Variant
 • Grillrengöringsborste Landmann
  Grillrengöringsborste Landmann
  Kraftig grillgallerborste med mässingsborst.
  Mer info
  1 Variant
 • Klotgrill Landmann
  Klotgrill Landmann
  Traditionell klotgrill med helemaljerat klot. Locket ger möjlighet till indirekt grillning och därmed kan det mesta tillagas i denna grill. Emaljerat lock & grillskål. Förkromat grillgaller. Kolgaller. Askhylla. Trådhylla. Trähandtag. Luftventiler. Kolavskiljare (för indirekt grillning).
  Mer info
  1 Variant
 • Grilltermometer Landmann Bluetooth
  Grilltermometer Landmann Bluetooth
  Bluethoothtermometer med app. Förprogramerade termeraturinställningar för olika typer av kött. Lättanvänd APP för IOS samt Android. Digital avläsning via Bluetooth. Lättavläst upplyst LCD display. 2 st mätnålar inkluderas, samt magnetisk sladduppsamlare för sladdarna.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddshuv Landmann Lyx L
  Skyddshuv Landmann Lyx L
  Premium skyddshuv i kraftigt material som skyddar grillen mot regn, sol och kyla.
  Mer info
  1 Variant
 • Grilltång Landmann
  Grilltång Landmann
  Grilltång med klor av värmebeständig silikon.
  Mer info
  1 Variant
 • Regulatorset Landmann
  Regulatorset Landmann
  Säkerhetskoppling till gasolgrillar och värmare som drivs av gasol. Med manometermätare som kontrollerar tätheten samt indikerar trycket vilket gör att man ser när gasolen börjar ta slut i gasolflaskan. Godkänd för Sverige och Island. Visar att kopplingen är tät. Indikerar om gasolen börjar ta slut. Godkänd koppling. Täthetstest: Öppna gasoltuben, håll grillens vred på OFF. Mätaren går då upp och gasoltuben stängs av. Gasolen i kopplingen ska stanna kvar om det är tätt. Mätaren ska inte sjunka. Om den sjunker dra åt kopplingen. Gasolen-tryter-varning: Mätaren visar ungefär hur mycket gasol som är kvar i behållaren. När mätaren når gult är det 1-2 timmars grilltid kvar (beroende på grill!). Regulator med manometer. Slang 0,7 m. 2 st slangklämmor.
  Mer info
  1 Variant
 • Grilltunna Landmann m lock
  Grilltunna Landmann m lock
  Grilltunna med lock som man både grillar på vanligtvis (direkt) och ugnsgrillar (indirekt) hela fileér, stekar. Eller varför inte använda rökflis i grillen för att få extra sting på det som grillas. Utrustning: Termometer på locket. Stort varmhållningsgaller. Emaljerade grillgaller. Höj- och sänkbart brikettgaller. Avlastningsyta framtill och undertill. Enkel asktömmning genom sidolucka. Tillverkad av lackerad plåt.
  Mer info
  1 Variant
 • Gasolgrill med 3 brännare Landmann silver
  Gasolgrill med 3 brännare Landmann silver
  Rejäla gasolgrillar i mellanklassen. Emaljerad insida och flametamers, grillgaller av gjutjärn samt patenterade värmesystemet PTS gör grillen till ett mycket attraktivt alternativ. Bekväm arbetshöjd och ett extra stabilt lock med dubbla plåtar som isolerar värmen på ett bra sätt. 3 st brännare. PTS system. Fällbara sidobord. Varmhållningsgaller. Värmeisolerat lock.
  Mer info
  1 Variant
 • Gasolgrill Landmann Rexon PTS 3.0 Sapphire Black
  Gasolgrill Landmann Rexon PTS 3.0 Sapphire Black
  Rejäl gasolgrill i mellanklassen. Emaljerad insida och flametamers, grillgaller av gjutjärn samt patenterade värmesystemet PTS gör grillen till ett mycket attraktivt alternativ. Bekväm arbetshöjd och ett extra stabilt lock med dubbla plåtar som isolerar värmen på ett bra sätt. 3 st brännare. Grillgaller av gjutjärn. Varmhållningsgaller. Emaljerad grillskål. Emaljerade flametamers. Arbetshöjd ca 90cm. Extra värmeisolerat lock.
  Mer info
  1 Variant
 • Grillkol Landmann 5 kg Krymp
  Grillkol Landmann 5 kg Krymp
  Grillkol passar väldigt bra för direkt grillning där det som tillagas blir genomlagat relativt snabbt. Grillkol blir grillklart snabbare än briketter. Grillkolet är DIN- och FSC-märkta. Tillverkat av lövträ/träkol, utan främmande tillsatser.
  Mer info
  1 Variant
 • Briketter Landmann
  Briketter Landmann
  Briketter tillverkade av lövträ och FSC-märkta. Passar extra bra för indirekt grillning och barbeque.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddshuv Landmann Lyx M
  Skyddshuv Landmann Lyx M
  Kvalitéts skyddshuv till lite mindre gasolgrillar. Perfekt för att skydda grillen mot väder, vind, pollen och smuts.
  Mer info
  1 Variant
 • Röklåda Landmann Selection
  Röklåda Landmann Selection
  Att smaksätta det som grillas med rökspån och rökflis har blivit mycket populärt. Med hjälp av en röklåda kan man dessutom använda sig att rökflis i gasolgrillar (funkar även i kolgrillar). Har grillen ett lock kan man röksmaksätta det mesta i grillen. Funkar i alla grillar med lock. Fylls med valfria rökspån. Placeras på grillgaller, eller på flametamers i gasolgrill. Det finns oändliga sorter med rökflis av olika träslag. Testa dig fram och hitta din favorit. Med avtagbart lock och smidiga handtag. Tillverkad av rostfritt stål.
  Mer info
  1 Variant
 • Rökflis Landmann Hickory
  Rökflis Landmann Hickory
  Smaksättande Hickoryrökspån för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak. Förpackningen innehåller rökspån tillverkade av hickory. Cirka 500 gram. Fungerar bra till nötkött, lamm, fläsk och vilt.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.