Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Effekter och åtgärder med anledning av Coronaviruset, COVID-19

2020-06-11

Här kommer en uppdatering från vår vd Claes Seldeby om hur vår verksamhet och vårt samarbete påverkas med anledning av coronaviruset covid-19.

Bästa kund och samarbetspartner,

Här kommer en uppdatering av hur vår verksamhet påverkas av covid-19-pandemin.

Vår verksamhet och våra butiker är igång med normala öppettider och med full bemanning. Vi fortsätter följa de direktiv som Folkhälsomyndigheten ger ut och upprätthåller det åtgärder som vi infört såsom extra städning, avståndsmarkeringar i kassaköer och caféer, samt tillfälligt slutat att servera frukostar. Våra medarbetare är tillgängliga som vanligt om än mer digitalt och ibland på distans. Vår absoluta ambition är att upprätthålla alla affärsmöten även om de flyttas till telefon- eller Teams/Skype.

Tillgängligheten på produkter är fortsatt god inom alla våra sortiment. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra varuförsörjningen och det är endast på vissa utvalda artiklar det idag råder störning i leverans såsom andningsskydd och handsprit. Även inrikestransporterna hålls igång på en bra nivå.

Det går fortsatt att handla helt ”beröringsfritt” från Ahlsell via vår e-handel eller våra flexibla leveranslösningar. Tjänsten ”Ring så packar vi” erbjuder att vi plockar ihop material åt dig som kund i butiken för snabb avhämtning utanför dörren om du så önskar. Vi kan även erbjuda expressleveranser direkt till din arbetsplats. Vi har dessutom en bred portfölj av flexibla förrådslösningar, där lagret tillfälligt eller permanent flyttar närmare arbetsplatsen.

Vi vill tacka dig och alla samarbetspartners för att ni fortsätter hålla igång Sverige. På Ahlsell gör vi vårt yttersta för att stötta er och säkra våra leveranser.


Claes Seldeby
VD, Ahlsell Sverige AB

 

Ahlsell finns där människor bor arbetar och lever sina liv

Som ledande distributör driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.