Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tillsammans håller vi Sverige igång!

2020-08-21

Effekter och åtgärder med anledning av Coronaviruset, COVID-19.

Bästa kund och samarbetspartner,

Vi hoppas att du har haft en fin sommar och är redo inför hösten! Vi kommer att göra vårt allra bästa för att fortsätta att stötta er verksamhet. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra ditt enklare.

Vår verksamhet och våra butiker är igång med normala öppettider och med full bemanning. Vi fortsätter att följa de direktiv som Folkhälsomyndigheten ger ut. Vi kommer också att upprätthålla de åtgärder som vi infört som till exempel extra städning, avståndsmarkeringar, samt tillfälligt inställd frukost. Våra medarbetare är tillgängliga som vanligt om än mer digitalt. Vår ambition är att upprätthålla alla affärsmöten även om de flyttas till telefon eller Teams.

Fortsatt god tillgängligheten på produkter. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra varuförsörjningen och nu börjar även tillgängligheten på kritiska sortiment som andningsskydd och handsprit komma tillbaka. Inrikestransporterna är fortsatt igång på en bra nivå.

Handla ”beröringsfritt” via vår webb eller våra flexibla leveranslösningar. Via tjänsten ”Ring så packar vi” plockar vi ihop material åt dig som kund i butiken för snabb avhämtning utanför, även utanför dörren om du så önskar. På vissa orter kan vi erbjuda expressleveranser direkt till din arbetsplats. Vi har dessutom en bred portfölj av flexibla förrådslösningar, där lagret tillfälligt eller permanent flyttar närmare arbetsplatsen.

Tillsammans med er vill vi fortsätta att hålla gång Sverige på ett säkert vis.


Claes Seldeby
VD, Ahlsell Sverige AB

 

Ahlsell finns där människor bor arbetar och lever sina liv

Som ledande distributör driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.