Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vi lanserar konceptet Hälsa & Säkerhet

2020-09-14

Nu lanserar vi på Ahlsell konceptet Hälsa & Säkerhet, en storsatsning i linje med nollvisionen mot arbetsrelaterade olyckor och sjukdomar. Med vår erfarenhet och kunskap i bagaget tar vi nu ett helhetsgrepp kring de risker som påverkar våra kunders fysiska arbetsmiljö. Satsningen går i linje med Arbetsmiljöverkets nollvision att ingen ska bli sjuk, skadad eller i värsta fall inte komma hem från jobbet.

– Vi vill verka för en hållbar arbetsmiljö och vet att du som kund har dessa frågor högt på agendan. Nu går vi från ord till handling för att nå nollvisionen genom att hjälpa och stötta dig i det systematiska arbetsmiljöarbetet, säger Claes Seldeby, vd Ahlsell Sverige.

En pålitlig samarbetspartner som hittar lösningarna

Vi har identifierat ett tjugotal vanligt förekommande riskområden som baseras på Arbetsmiljöverkets inrapporterade olyckstillbud. Vid lanseringen av konceptet Hälsa & Säkerhet i september fokuserar vi på de mest frekventa för att sedan löpande fylla på med ytterligare.

I erbjudandet ingår att ta fram skräddarsydda lösningar anpassade efter din vardag och verklighet – från riskbedömning och riskeliminering till säkrare processer och förslag på skyddsutrustning. Vår målsättning är att vara en pålitlig samarbetspartner som har kompetensen, hittar lösningarna och erbjuder den rätta utrustningen.

– Även om arbetsgivarna redan tar ett stort säkerhetsansvar har vi ett stort och gemensamt ansvar att förbättra säkerhetskulturen ytterligare. Kan vi göra det enklare att jobba med dessa frågor har vi kommit en bra bit på väg, säger Johan Goot, KAM Personligt Skydd på Ahlsell.

 

Mer läsning om hur vi jobbar med hälsa och säkerhet

Nyheter Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.