Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Infästningar för elinstallation

I vår webbutik har vi samlat hela vårt breda infästningssortiment – från basprodukterna till välkända varumärken. Och för att du alltid ska ha nära till det du behöver, hittar du självklart ett brett utbud även i våra fysiska butiker.

Allt som gör jobbet

Vad behöver du idag? Oavsett om du jobbar med service eller entreprenader erbjuder vi ett komplett sortiment. Och för att du enkelt ska kunna hitta och välja infästningarna du är ute efter har vi ett brett urval av såväl ledande varumärken som våra egna. Har du frågor eller funderingar kring materialval eller teknik – tveka inte att kontakta oss!

 

Generösa öppettider – och dygnet runt på webben

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att få tag på infästningarna du behöver. Tanken är att du ska kunna komma förbi din Ahlsell-butik på morgonen, och snabbt hitta det du är ute efter. Och när du beställer infästningar i vår webbutik kan de levereras direkt till arbetsplatsen, redan nästa dag – eller till din valda Ahlsell-butik.

Praktiskt och enkelt

Det ska vara enkelt att få jobbet gjort. Därför har vi utvecklat både infästningssortimentet och våra tjänster med fokus på din arbetsvardag. Smarta förvaringslösningar, bilinredning och skräddarsydda specialväskor gör det enkelt att hålla ordning på de minsta beståndsdelarna, även när du rör dig mellan olika arbetsplatser. Kom förbi din butik, eller läs mer och beställ direkt i webbutiken.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.