Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hälsa och säkerhet

På Ahlsell arbetar vi systematiskt för en säker och hälsosam arbetsmiljö, och vi förväntar oss detsamma av våra affärspartners. Vårt arbetsmiljöarbete baseras på nationell lagstiftning i de länder där vi har verksamhet.

Kunder ska kunna lita på att de produkter de köper hos Ahlsell är säkra att använda samt att de är korrekt märkta. Vi ställer höga krav. Alla produkter i vårt sortiment ska uppfylla relevanta lagar och regelverk, och vid köp i vår webbutik skickas digitala säkerhetsdatablad automatiskt med.

Gör arbetslivet säkrare

Ahlsell tar löpande in nya produkter och utvecklar tjänster som gör arbetslivet säkrare för både kunder och anställda. Ett exempel är Klokt kemval. Med vetskap om hur kemtekniska produkter ibland används och förvaras fel hjälper vi företag att välja och välja bort kemikalier. Med Klokt kemval minimerar företagen sin miljöpåverkan och hälsoriskerna för medarbetarna.

Utbildningar för kunder

Andra viktiga insatser är den kontinuerliga utvecklingen av utbildningar kring exempelvis arbete på hög höjd, skyddserbjudanden för personlig säkerhetsutrustning och informationsmaterial kring säkerhet och hälsa, som gör det enklare för Ahlsells kunder att göra säkra val. Läs mer under Ahlsellakademin.

Viktigt med nöjda medarbetare

Lika mycket som vi bryr oss om våra kunders och leverantörers säkerhet och hälsa, bryr vi oss också om våra medarbetares välmående. Ahlsells anställda ska må bra på jobbet. Därför genomför vi interna enkätundersökningar för att ta reda på hur nöjda våra medarbetare är med sin arbetsplats. Undersökningarna följs sedan upp i ett nöjdmedarbetarindex för att kunna förbättra utvecklingen. Läs mer under Jobba hos oss.

Läs om våra övriga fokusområden:

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.