Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Utbildningar

Vi är ett nyfiket företag som tror på ett livslångt lärande. Genom Ahlsellakademin, vårt eget utbildningsprogram, hjälper vi dig att bygga på kompetens och yrkeskunnande med en rad olika kurser. Utvecklingen går snabbt och kraven på rätt kunskaper ökar ständigt. Med nya kunskaper blir du mer attraktiv för dina kunder och kan öka försäljningen.

Tillsammans med våra utbildningsleverantörer erbjuder vi våra kunder ett starkt och uppdaterat kursutbud. Alla bokningar hanteras av Svensk uppdragsutbildning via deras bokningssystem.

Skulle ni vara en större grupp som har utbildningsbehov så har vi möjligheten att skräddarsy hela utbildningen mot er verksamhet och genomföra den företagsanpassad.

Webbutbildningar på grund av covid-19

Vi på Ahlsellakademin har valt att tillfälligt starkt begränsa antalet utbildningar i hela Sverige och helt stängt dem på ett par orter (i nuläget Stockholm, Göteborg och Malmö), detta gäller tills vidare alternativt att vi kommer med ny information.

Under denna period finns det möjlighet till webbutbildningar i form av webinar för vissa utbildningar där det är möjligt. För att få fram alla våra webbutbildningar skriv Online nedan i sökfältet

Alla våra webbutbildningar är unika och sker med live-uppkoppling med kursledare där deltagarna precis som på en vanlig utbildning kan ställa frågor, interagera med varandra och dela erfarenheter.

Utbildningarna vi erbjuder online och som redan nu finns upplagda på Ahlsellakademin är: Heta arbeten, Byggarbetsmiljösamordnare BAS P/U, Ställningsbyggnad, Arbete på väg, Elsäkerhet vid arbete, Elinstallationsreglerna, Säkra lyft, Säker schakt, EBR Kabelförläggning, ESA Fackkunnig, Entreprenadjuridik AB 04 & ABT 06 samt Säker Vatten.

Nya utbildningar och tillfällen kommer kontinuerligt att uppdateras i utbildningskalendern.

Har ni frågor eller funderingar så går det bra att kontakta ansvarig utbildningssamordnare på Ahlsellakademin.

 

Robin Persson
076 - 890 58 15
ahlsellakademin@ahlsell.se

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.